Αναζητούνται επιθετικός, εξτρέμ και... αριστερό μπακ

Σε δύο μέτωπα έχει επικεντρωθεί η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Πλατανιά, ωστόσο δεν αποκλείεται η αναζήτηση να... επεκταθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και εξτρέμ, ωστόσο όσο ο Γέβγεν Νέπλιακ δεν πείθει για την αγωνιστική του κατάσταση (σ.σ. "κουβαλά" τραυματισμό από την περυσινή σεζόν), το ενδεχόμενο εύρεσης αριστερού μπακ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δυσκολεύεται να κλείσει ποδοσφαιριστές, κατά βάση αλλοδαπούς, απόρροια της ρευστής οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα.

Απόντες εξακολουθούν να είναι οι Φανούρης Γουνδουλάκης (σ.σ. η σύζυγός του είναι ετοιμόγεννη), ο Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος έχει εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες αδείας μετά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας, καθώς και ο Νέπλιακ που συνεχίζει τη θεραπεία του επί ουκρανικού εδάφους.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα