Αναζητούνται επιθετικός, εξτρέμ και... αριστερό μπακ

Σε δύο μέτωπα έχει επικεντρωθεί η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Πλατανιά, ωστόσο δεν αποκλείεται η αναζήτηση να... επεκταθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναζητούνται επιθετικός, εξτρέμ και... αριστερό μπακ

Ο Πλατανιάς βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και εξτρέμ, ωστόσο όσο ο Γέβγεν Νέπλιακ δεν πείθει για την αγωνιστική του κατάσταση (σ.σ. "κουβαλά" τραυματισμό από την περυσινή σεζόν), το ενδεχόμενο εύρεσης αριστερού μπακ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δυσκολεύεται να κλείσει ποδοσφαιριστές, κατά βάση αλλοδαπούς, απόρροια της ρευστής οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα.

Απόντες εξακολουθούν να είναι οι Φανούρης Γουνδουλάκης (σ.σ. η σύζυγός του είναι ετοιμόγεννη), ο Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος έχει εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες αδείας μετά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας, καθώς και ο Νέπλιακ που συνεχίζει τη θεραπεία του επί ουκρανικού εδάφους.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ