Γιωργαλλίδης: "Τιμή για όλη την ομάδα"

Το βραβείο του MVP της 3ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Αντώνη Γιωργαλλίδη του Πλατανιά, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Τη βράβευση έκανε ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, Αντώνης Κοκολοδημητράκης.

Γιωργαλλίδης: "Τιμή για όλη την ομάδα"

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά δήλωσε:

"Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε. Να δώσω συγχαρητήρια γι' αυτήν την πρωτοβουλία γιατί είναι πολύ σημαντική για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι τιμή για εμένα αυτή η διάκριση, αλλά είναι τιμή και για όλη την ομάδα, γιατί έγινε μια συνολική δουλειά. Απλά, από τους έντεκα ψηφίστηκα εγώ. Κάναμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Σίγουρα οι τρεις πόντοι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να πάρει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα παιχνίδι και εύχομαι από το επόμενο παιχνίδι να τα καταφέρουμε".

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι σπάνια οι τερματοφύλακες κερδίζουν τον τίτλο του MVP καθώς συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στους επιθετικούς, οι οποίοι σκοράρουν, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης σημείωσε: "Είναι η δουλειά μας τέτοια, που μας επιβάλλει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βοηθάμε την ομάδα μας. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αυτό κάνω κι εγώ για να βοηθάω την ομάδα μου".

Τέλος, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης αναφέρθηκε τόσο στον επικείμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό όσο και στην ομάδα του, λέγοντας: "Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε ένα καλό σύνολο, καλό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι όποιος αγωνιστεί θα τα πάει εξίσου καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK