Οι "εκλεκτοί" του Παράσχου ενόψει Πανιωνίου

O Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 10η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή του Γιώργου Παράσχου.

Οι "εκλεκτοί" του Παράσχου ενόψει Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Μετά τις τρεις σερί νίκες του Πλατανιά, το μήνυμα τόσο της διοίκησης, όσο και της τεχνικής ηγεσίας είναι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, όπως ακριβώς ίσχυε και στις πρώτες αγωνιστικές, όταν τα αποτελέσματα (παρά τις καλές εμφανίσεις) δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν όλοι στον Πλατανιά.

Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις, από τις οποίες μπορεί να κριθεί σε μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη, η οποία θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής για την Αθήνα.

Οι 20 παίκτες είναι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Γκνιάτιτς, Δημήτρης, Μενδρινός, Τζιμότζι, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνας, Ανγκούλο, Βάντερσον, Ιτούα, Μπανανά, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τζιλβάν, Κουλιμπαλί, Μουνάφο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK