Παράσχος: "Δεν είχαμε την ηρεμία που θα μας χάριζε τη νίκη"

Ο Γιώργος Παράσχος ανέφερε πως ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, δημιούργησε καλές αντεπιθέσεις, αλλά δεν είχε την ηρεμία που θα την έκαναν να φύγει με τη νίκη.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Πλατανιά: "Επιτέλους μετά από πολλές αγωνιστικές πήραμε έναν βαθμό εκτός έδρας, από μία καλή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Δικαιούμασταν και σε άλλα παιχνίδια δύσκολα βαθμούς αλλά δεν πήραμε τίποτα στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι κυριαρχήσαμε κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλύτερα αλλά δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ.

Δουλεύουμε σε αυτό τον τομέα δυστυχώς την πατήσαμε ακόμη μία φορά, είχαμε την τύχη να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν αλλά νομίζω ότι μας στοίχισε από εκεί και πέρα αφού δεν δεχτήκαμε γκολ σε δύο κλασσικές ευκαιρίες που έκανε ο Αστέρας. Βοήθησε και ο διαιτητής λίγο στο να μείνουμε πίσω. Ήμασταν καλοί στις αντεπιθέσεις, δεν είχαμε την ηρεμία που θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ και να φύγουμε νικητές.

Στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, στο δεύτερο ο Αστέρας ήταν καλύτερος πίεσε, εμείς κάναμε αντεπιθέσεις και έστω αυτός ο βαθμός είναι πολύτιμος. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί και σε άλλες εκτός έδρας αναμετρήσεις ενώ παίζαμε καλά δεν παίρναμε τίποτα, το σημερινό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει".

Διαβάστε ακόμη:

Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 1-1