Παράσχος: "Καταλυτική η είσοδος του Ράμος"

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη και τη γενικότερη εικόνα του Πλατανιά στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Λεονάρντο Ράμος, ενώ τόνισε πως ελπίζει σε μία ανάλογη συνέχεια.

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού και συνέχισε την ανοδική πορεία του.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, στάθηκε στην καταλυτική παρουσία του Λεονάρντο Ράμος, ενώ έκανε ειδική μνεία στον τρόπο παιχνιδιού των Βοιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που έπαιξε πάρα πολύ κλειστά και λίγο-πολύ πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι και το επόμενο παιχνίδι και δεν είναι τυχαίο πως η Βέροια έχει πάρει πολλούς βαθμούς εκτός έδρας παίζοντας έτσι.

Με χαροποιεί που είχαμε ηρεμία σε σχεδόν όλο το παιχνίδι. Είχαμε πλήρη κατοχή της μπάλας απλώς ορισμένες κινήσεις, ειδικότερα των δύο φορ και ακόμη περισσότερο του Ανγκούλο που έβγαινε πάρα πολύ πίσω, μας έκανε να χάσουμε τα στηρίγματά μας κι έτσι δεν μπορούσαμε να παίξουμε κάτω και να δημιουργήσουμε περισσότερους κινδύνους στο πρώτο ημίχρονο.

Νομίζω ότι η είσοδος του Ράμος ήταν καταλυτική. Ενισχυθήκαμε πάρα πολύ επιθετικά, ρισκάραμε και από τη στιγμή που περάσαμε το πρώτο γκολ από εκεί και πέρα για μας ήταν όλα εύκολα.

Αν δεν κάνω λάθος, μία μόνο τελική είχε ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μία στο δεύτερο. Δυστυχώς δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε πολύ πιο άνετα να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να μην έχουμε βαθμολογικό άγχος.

Λίγο-πολύ έτσι παίζει ο Λεβαδειακός κι επειδή διαθέτει επιθετικούς που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι και με τις κόντρες αλλά κυρίως με τον Μάντζιο σε ατομικό επίπεδο, αυτό το παιχνίδι του πηγαίνει. Το περιμέναμε και γι’ αυτό αν είδατε αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-1