Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Πανιώνιος, ο Κύζας στη Λεωφόρο

H ΚΕΔ δεν όρισε διαιτητές στο ΑΕΚ - Πανιώνιος, με αποτέλεσμα ο αγώνας για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League να αναβληθεί. Στον αντίποδα επέλεξε τον Γιώργο Κύζα για να διευθύνει τον ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Πανιώνιος, ο Κύζας στη Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανιώνιου, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (15/05, 18:15), καθώς η ΚΕΔ δεν όρισε διαιτητές με... φόντο τον τελικό Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Λίγκα δεν ενημερώθηκε αρμοδίως για την απόφαση της Ομοσπονδίας, μαθαίνοντας τα νέα μετά τους ορισμούς.

Αντίθετα, ο Γιώργος Κύζας επιλέχθηκε να σφυρίξει το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Τουμπακάρης (Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κιοτζένης (Ξάνθης).

Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr, η ΕΠΟ ήταν πρόθυμη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο διεξαγωγής του τελικού, ακόμα κι αν χρειαζόταν να εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων των πλέι οφ, κάτι που επιβεβαιώνεται από την σημερινή (13/05) απόφαση.

Ενδιαφέρον θα έχει η στάση της NOVA στο ζήτημα με τις αλλαγές των ημερομηνιών, καθώς ο συνδρομητική τηλεόραση έχει υπογράψει σύμβαση με τη Super League, στην οποία υπάρχει ρήτρα 175.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που δεν πραγματοποιείται την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Η ΕΠΟ θα μπλοκάρει τα πλέι οφ"
Βρέθηκε λύση και ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του τελικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK