Ψηφίστε τον πρώτο σκόρερ της Super League

Γεμάτο "κανόνια" είναι το φετινό πρωτάθλημα της Super League, με τη "μάχη" του πρώτου σκόρερ να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της σεζόν. Ψηφίστε στο POLL του Contra.gr ποιος πιστεύετε ότι θα αποτελέσει τον αρχισκόρερ. Μπερμπάτοφ, Ιντέγε, Τζεμπούρ και Μπεργκ είναι τα φαβορί, όμως δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις.

Ψηφίστε τον πρώτο σκόρερ της Super League

Το πρωτάθλημα της Super League έχει ξεκινήσει για τα καλά, μιας και έχουμε διανύσει ήδη τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μαζί με τη "μάχη" για τον τίτλο όμως, δίνεται και μια άλλη "μάχη" σε ατομικό επίπεδο. Αυτή του πρώτου σκόρερ που κάθε χρόνο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος όμως ίσως αποτελέσει μία από τις πιο αμφίρροπες "μάχες" μιας και τα "κανόνια" που μαζεύτηκαν στη χώρα μας είναι πολλά. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ του ΠΑΟΚ βάση του βιογραφικού του σκορπίζει τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, το θηρίο του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, έρχεται με πολλές υποσχέσεις, ενώ υπάρχουν και η εγγύηση των Μάρκους Μπεργκ και Ράφικ Τζεμπούρ σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

O Σουηδός του τριφυλλιού δίνεται αυτή τη στιγμή ως φαβορί στον Stoiximan.gr με την απόδοσή του να βρίσκεται στο 2.10. Μην ξεχνάμε πως έχει ήδη πετύχει δύο τέρματα σε δύο αγώνες. Δεύτερο φαβορί είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με απόδοση 4.50, που δίνει "μάχη" με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον με 6.00 , ο Νίκος Καρέλης με 9.00 και την πεντάδα κλείνει ο Μπράουν Ιντέγε με 12.00!

Δεν αποκλείονται βέβαια και οι εκπλήξεις όπως την περσινή σεζόν που στην κορυφή τερμάτισε ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Τζαμέλ Αμπντούν της Βέροιας που ξεκίνησε "καυτός" με δύο τέρματα (η απόδοσή του στο 50.00 στον Stoiximan.gr), καθώς και οι Αντονί Λε Ταλέκ του Ατρομήτου (150.00 απόδοση) και Εμάνουελ Περόνε του Ηρακλή (200.00) που έχουν ήδη κάνει "σεφτέ".

Ψηφίστε στο μεγάλο POLL του Contra.gr ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο φετινός αρχισκόρερ:

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις που δίνει ο Stoiximan.gr για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK