Με τις γνωστές απουσίες στο Αγρίνιο η Βέροια

Χωρίς τους Τζαμέλ Αμπντούν, Μοχάμεντ Γιουσούφ, Χόναταν Λόπεθ και Σιρίλ Καλί θα παραταχθεί η Βέροια στο ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό (22/9, 18:15).

Με τις γνωστές απουσίες στο Αγρίνιο η Βέροια

Έπειτα από το τέλος της απογευματινής προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού, ανακοινώθηκε η αποστολή της Βέροιας.

Την αποτελούν οι: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Βεργώνης, Σιόντης, Ιμπραΐμ, Μαζέβσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Κόλα, Γιαννούλης, Καρακώστας, Νέτο, Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Πούγγουρας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ