Παίκτης της Βέροιας δοκιμάζεται στην Έβερτον!

Η Βέροια ήταν εφέτος η χειρότερη ομάδα στη Super League, αλλά διαθέτει στο δυναμικό της παίκτη που εδώ και πέντε μέρες είναι στο Λίβερπουλ και δοκιμάζεται στην Έβερτον!

SUPERLEAGUE / ÂÅÑÏÉÁ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (Eurokinissi Sports)
veria omadiki EUROKINISSI SPORTS

Στο Λίβερπουλ βρίσκεται εδώ και πέντε μέρες ο Θόδωρος Βενετικίδης. Είναι τερματοφύλακας, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στη Βέροια σε ηλικία μόλις 15 ετών (είναι γεννημένος στις 20/2/2001 και έχει ύψος 1.90).

Η ομάδα της Αγγλίας είχε τσεκάρει τον πιτσιρικά στην διάρκεια ενός τουρνουά που διοργάνωσε στην Αθήνα ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής, Χρήστος Λάμπρου.

Εάν πείσει για την αξία του, τότε τα "ζαχαρωτά" θα κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτησή του. Ξεκίνησε να παίζει στην ακαδημία Μακεδόνας Βέροιας το 2011. Εκεί έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015, οπότε και εντάχθηκε στην Κ15 της Βέροιας, με την οποία έπαιξε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Εφέτος έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και ήταν ο γκολκίπερ της Κ20...

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Βενετικίδης βρέθηκε στην Ιταλία και συμμετείχε στις προπονήσεις της Μπολόνια. Μένει να φανεί πόσο καλά θα τα πάει στην Έβερτον και αν μπορέσει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της...

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

News 24/7

24MEDIA NETWORK