VIDEOS: Όλη η "μαγεία" του Μπερμπάτοφ

Εν αναμονή της άφιξης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, το Contra.gr σας παρουσιάζει σε ένα απολαυστικό VIDEO αφιέρωμα όλη τη "μαγεία" του Βούλγαρου άσου. Πάσες, κοντρόλ, ντρίμπλες και γκολ από... άλλο πλανήτη.

VIDEOS: Όλη η "μαγεία" του Μπερμπάτοφ
berbatov-united

Την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας τον Βούλγαρο σούπερ σταρ, με σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Η είδηση ήδη έχει σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που περιμένουν να θαυμάσουν από κοντά το πλούσιο ταλέντο του.

Εν αναμονή λοιπόν της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη, το Contra.gr σας παρουσιάζει σε ένα VIDEO αφιέρωμα όλη τη "μαγεία" του 34χρονου άσου. Πάσες, κοντρόλ, ντρίμπλες και γκολ από... άλλο πλανήτη. Καθίστε αναπαυτικά και... απολαύστε θέαμα!

Ξεκινάμε με κάτι απλό... τουλάχιστον για τον Μπερμπάτοφ:

Για εσάς που δεν προλάβατε καν να τον δείτε (όπως ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ) σας το έχουμε κι από άλλη λήψη:

Κάνει αυτό που όχι μόνο δεν τολμούν οι άλλοι, αλλά αυτό που ούτε τους περνάει από το μυαλό τους:

Στο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ το Σεπτέμβρη του 2010 έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας χατ-τρικ. Αυτό ήταν και το πρώτο χατ-τρικ παίκτη των "κόκκινων διαβόλων" κόντρα στη Λίβερπουλ μετά από 64 χρόνια. Το συγκεκριμένο γκολ θα μείνει αξέχαστο. Ο λόγος προφανής...

Κι από κεφαλιές δεν πάει πίσω...

Έχει πετύχει γκολ με κάθε δυνατό τρόπο, σκορπώντας τον πανικό σε οποιαδήποτε άμυνα. Στο παρακάτω VIDEO μπορείτε να απολαύσετε και τα 56 που πέτυχε με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ:

Ή για τους πιο... επιλεκτικούς, αυτά είναι τα 20 καλύτερα του Βούλγαρου στο σύλλογο του Μάντσεστερ:

Τι νόημα έχει το γκολ, αν δεν έχει δυσκολία; "Πάντα θέλω να σκέφτομαι ότι πετυχαίνω όμορφα γκολ. Αυτά μ' αρέσουν. Τα όμορφα γκολ, τα δύσκολα", το σχόλιο του Βούλγαρου.

Εκτός όμως από το να σκοράρει, ο Μπερμπάτοφ μπορεί να προσφέρει στιγμές "μαγείας":

Ποιος δεν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο στην Τούμπα;

Μπορεί να κολλήσει την μπάλα στο πόδι του ανά πάσα στιγμή. Το άγγιγμά του έχει κάτι από... Βραζιλία. Πάρτε μια γεύση με απίστευτα κοντρόλ που μας έχει προσφέρει:

Ένα πράγμα που τον χαρακτηρίζει, είναι η ηρεμία και η χαλαρότητά του εντός γηπέδου. Όταν πρόκειται για εκτέλεση πέναλτι μάλιστα, έχει τόσο κρύο αίμα που φέρνει σε... Γερμανό:

Οι εκτελέσεις του συχνά εκνευρίζουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες:

Δεν λείπουν φυσικά και οι πιο ξέγνοιαστες στιγμές όπως αυτή:

Έχει παρελθόν με Έλληνες αμυντικούς. Ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, θα πρέπει να το ξέρει καλά αυτό:

Ξέρει τι θα κάνει τη μπάλα, πολύ πριν την πάρει στα πόδια του. Σε όποια θέση του γηπέδου κι αν βρίσκεται μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα.

Πήρατε μια γεύση από τι μπορεί να κάνει ο νέος "μάγος" του ΠΑΟΚ. Το μόνο μου μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να περιμένουμε ανάλογες.... παραστάσεις και στα ελληνικά γήπεδα...

Για σχόλια, ενστάσεις, συζήτηση ή παρατηρήσεις τα λέμε και στο twitter:

Διαβάστε ακόμη:

Αντώνης Τσακαλέας: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μία καψούρα 765 ημερών

Όταν ο Μπερμπάτοφ "χάζεψε" τον Δέλλα με μαγική ντρίμπλα

Τι Δημήτρης, τι Ντίμιταρ: Τα καλύτερα tweets για τον Μπερμπάτοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK