Στηρίζει την οικογένεια του Κυζερίδη ο Αγροτικός Αστέρας

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση στήριξης του Άρη στον Νίκο Κυζερίδη και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ακόμη μια πρώην ομάδα του, ο Αγροτικός Αστέρας, στέκεται στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι επικοινώνησε με τους παράγοντες του Α.Σ. Άρη και συμφώνησε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση του πρώην άσου και αρχηγού των δύο ιστορικών ομάδων, του Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επί του παρόντος ρυθμίζονται μεταξύ των διοικούντων διαδικαστικά ζητήματα και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το δεδομένο είναι ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περίοδο των εορτών και ότι άπαντες επιθυμούν να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξουν το Νίκο Κυζερίδη και την οικογένεια του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Άρης στο πλευρό του Κυζερίδη στη μάχη με τον καρκίνο

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα