Επιστολή ΕΠΟ σε Ανδριανό για τα γήπεδα

Επιστολή στο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, απέστειλε η ΕΠΟ αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης των γηπέδων και των αθλητικών εγκαταστάσεων, καλώντας την πολιτεία σε συνεργασία ώστε να βρεθεί λύση σε ένα ζήτημα που εν έτει 2013 παραμένει άλυτο.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ KOSTAS KOMINIS - STUDIO KOMINIS

Στην επιστολή της η ΕΠΟ αναφέρει:

" Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλούμε θερμώς για την άμεση παρέμβαση σας, ακόμη και εντός της αύριον εάν είναι δυνατόν, για να αντιμετωπιστεί ένα θέμα που θέτει άμεσο κίνδυνο ακόμη και την έναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της τρέχουσας περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να συνεργαστεί μαζί σας με πνεύμα θετικό για να επιλυθεί οριστικά και αμετάκλητα το ακανθώδες αυτό ζήτημα.

Ο χρόνος επίλυσης όμως είναι πλέον το κρισιμότερο μέγεθος, καθώς τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις κυπέλλου είναι προ των πυλών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK