Αναβολή στη δίκη Ντέμη

Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο η δίκη του Ντέμη Νικολαϊδη για το χρέος της ΑΕΚ λόγω απουσίας ενός δικηγόρου. Καμία ανησυχία για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ λόγω της συνέπειας της "Ένωσης" προς το Δημόσιο την περίοδο της προεδρίας του.

Αναβολή στη δίκη Ντέμη
ntemis.jpg INTIME SPORTS

Η απουσία ενός δικηγόρου ήταν η αιτία της αναβολής της δίκης του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαϊδη σχετικά με τα χρέη της εταιρείας. Η αναβολή δόθηκε για τον προσεχή Ιούνιο. Η υπόθεση αφορά το συνολικό χρέος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και η παρουσία του Νικολαϊδη σε αυτή είναι καθαρά θεσμική, λόγω του ρόλου του ως προέδρου της "Ένωσης" την τετραετία 2004-2008.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης διαθέτει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως μέχρι την αποχώρησή του από την προεδρία της ΑΕΚ, οι οφειλές της ΠΑΕ προς το Δημόσιο είχαν ρυθμιστεί, με την εταιρεία να μην οφείλει σε ΦΠΑ. Σε κάθε περίπτωση ο Ντέμης Νικολαϊδης διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα καθώς κατά τη διάρκεια της προεδρίας του η ΑΕΚ ήταν συνεπής.

Φορολογική ενημερότητα και ...καταγγελία

Το τελευταίο …σύννεφο που κινήθηκε πάνω από τη θητεία του Νικολαϊδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αφορούσε μία κατηγορία για πλαστή φορολογική ενημερότητα, κατόπιν καταγγελίας στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μήνες από τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης καταγγελίας δεν έχει παρατηρηθεί καμία κινητικότητα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ΑΕΚ ήταν συνεπής -και- το 2007.

News 24/7

24MEDIA NETWORK