Άρης: "Απρόκλητη επίθεση με σιδερογροθιές"

Η διοίκηση του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης, καταγγέλλοντας πως οι οπαδοί της ομάδας δέχθηκαν επίθεση με σιδερογροθιές.

Άρης: "Απρόκλητη επίθεση με σιδερογροθιές"
INTIME SPORTS

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Νέστου και του Άρη για τη Γ' Εθνική. Οπαδοί των "κιτρίνων" συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα, λόγω της χρήσης δακρυγόνων να διακοπεί για μερικά λεπτά ο αγώνας

H διοίκηση του Άρη, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, εξέδωσε ανακοίνωση, καταγγέλλοντας πως οι οπαδοί της ομάδας δέχθηκαν επίθεση με σιδερογροθιές. Μάλιστα, τόνισαν πως θα αντιδράσουν, καθώς η στάση του κόσμου ήταν υποδειγματική.

Η ανακοίνωση:

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την συμπεριφορά της Αστυνομικής δύναμης και των υπευθύνων που ήταν επιφορτισμένοι για τα μέτρα τάξης του σημερινού αγώνα Νέστος Χρυσούπολης-ΑΡΗΣ. Οι Αστυνομικές δυνάμεις, κατά την είσοδο του κόσμου του Άρη στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης, χωρίς να συντρέχει λόγος, έδειξαν μια ανεξήγητη αυστηρότητα που ξεπέρασε κάθε όριο, κάνοντας μάλιστα αλόγιστη ρήψη δακρυγόνων. Και δεν ήταν μόνο αυτό…

Φίλαθλοι της ομάδας μας, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση με σιδερογροθιές(!!!) από κάποιους εύσωμους… αγνώστους, με την Αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη. Και όλα αυτά την ώρα που σ’ ένα ακόμη παιχνίδι η στάση του κόσμου του Άρη ήταν υποδειγματική και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά δεν θα τα αφήσουμε να περάσουν έτσι…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ισοπαλίες για Άρη και ΟΦΗ

Επεισόδια και διακοπή στο Νέστος - Άρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK