Εθνικός: "Ντρεπόμαστε. Το μυαλό μας στο φίλαθλο..."

Με προσωπική του δήλωση, ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος δήλωσε σοκαρισμένος από όσα συνέβησαν στην Αλικαρνασσό, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φίλαθλο που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Εθνικός: "Ντρεπόμαστε. Το μυαλό μας στο φίλαθλο..."

Αναλυτικά η δήλωση:

"Αν και είμαστε σοκαρισμένοι από το συμβάν και θα επανέλθουμε αύριο, το πρώτο που έχουμε να δηλώσουμε είναι η απόλυτη απογοήτευση μας για την ανεπάρκεια της Αστυνομίας Ηρακλείου να διαχειριστεί ακόμα και ένα αγώνα Γ' Εθνικής (παρ' όλες τις προειδοποιήσεις μας).

Επιπρόσθετα, είναι ντροπή ο διαιτητής να συνεχίσει ένα αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρχε άνθρωπος σε κωματώδη κατάσταση και παράλληλα άλλοι οπαδοί που περιφέρονταν στο γήπεδο. Ο πρόεδρος ζήτησε τα αυτονόητα που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι ο φίλαθλος μας με ασφάλεια να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ, αλλά και να έρθει ικανή αστυνομική δύναμη που θα εξασφάλιζε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όσο για τον διαιτητή του αγώνα, 27χρονο Σπυρίδωνα Κολύτα, ο οποίος είναι του συνδέσμου Κερκύρας αλλά μένει στο Ρέθυμνο που θεώρησε σημαντικότερο από τη ζωή ενός ανθρώπου να κλωτσάμε τη μπάλα, έχουμε να πούμε ότι ντρεπόμαστε γι' αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα του 2014 και το μυαλό όλων μας βρίσκεται στο φίλαθλό μας που δίνει τη δική του μάχη".

Διαβάστε ακόμη:

Κλινικά νεκρός φίλαθλος από επεισόδια στην Αλικαρνασσό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK