Συλλυπητήριες ανακοινώσεις Εθνικού και Ηροδότου

Ο Εθνικός και ο Ηρόδοτος εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το χαμό του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις Εθνικού και Ηροδότου
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση του Εθνικού: "Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αλέξης Αγγελόπουλος, εκπροσωπώντας τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Εθνικού συμπαρίσταται στο βαρύτατο πένθος του θανάτου του Κώστα Κατσούλη. Όλη η οικογένεια του Εθνικού βρίσκεται κοντά στους γονείς του για να προσφέρει την εκτίμηση και το σεβασμό στο πρόσωπο που έδωσε τη μάχη με τη ζωή αλλά δυστυχώς δεν την κέρδισε".

Η ανακοίνωση του Ηροδότου: "Τα μέλη του Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τίμ του Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ συγκλονισμένοι στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, όπως και ολόκληρη η κοινωνία της Ν. Αλικαρνασσού , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς.

Πραγματικά συντετριμμένοι από τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του ΚΩΣΤΑ, ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του".

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε ο τραυματίας φίλαθλος του Εθνικού

Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του φίλου του Εθνικού

Τα θύματα της οπαδικής βίας στον ελληνικό αθλητισμό (VIDEOS+PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK