"Μέσα σε τόσο κόσμο πάντα υπάρχουν κάποιοι με μυαλά πάνω από το κεφάλι"

O πρόεδρος του Ηροδότου, Γιώργος Σαρόγλου μίλησε για τα επεισόδια στο γήπεδο της Αλικαρνασσού που έστειλαν στο νοσοκομείο, σε κωματώδη κατάσταση, έναν οπαδό του Εθνικού Πειραιά.

"Μέσα σε τόσο κόσμο πάντα υπάρχουν κάποιοι με μυαλά πάνω από το κεφάλι"

Οι δηλώσεις στον "Sentra 103,3"

"Εμείς είμαστε νέα διοίκηση και κάναμε τεράστια προσπάθεια για να φέρουμε στον κόσμο παιδάκια, γονείς, μητέρες, γυναίκες. Πραγματικά ήταν μία γιορτή χθες ο αγώνας. Αλλά δυστυχώς μέσα σε τόσο κόσμο πάντα υπάρχουν κάποιοι που τα μυαλά τους είναι πάνω από το κεφάλι. Αυτό συμβαίνει παντού όχι μόνο στον Ηρόδοτο. Δεν μπορούσαμε να το προβλέψουμε. Η οργάνωση του αγώνα ήταν πολύ καλή και προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τέτοια πράγματα".

"Όλα έγιναν σε ένα λεπτό. Ήταν τρία - πέντε - επτά άτομα που επιτέθηκαν στους 15-20 του Εθνικού. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ακυρώθηκε ως οφσάιντ ένα γκολ του Εθνικού. Διαμαρτυρήθηκαν οι οπαδοί και ερεθίστηκαν αυτά τα 5-7 άτομα. Δέκα λεπτά δεν ήταν το επεισόδιο. Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό. Ίσως αν ο άνθρωπος δεν είχε θέματα υγείας να μην είχαμε αυτή την κατάληξη. Αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εμείς δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Ήταν η κακιά στιγμή. Είμαι απογοητευμένος και στεναχωρημένος".

"Πριν λίγο άναψα ένα κεράκι για τον άνθρωπο και εύχομαι να επανέλθει σύντομα. Ήμουν στο νοσοκομείο το πρωί. Δεν θα είχε λογική ένας κλινικά νεκρός να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έχουν ειπωθεί πολλά. Ό,τι χρειαστούν είμαστε κοντά στους οικείους του. Τους εύχομαι καλή δύναμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK