Χωρίς Καραγκούνη στο Όσλο

Ο Χάρης Μαυρίας είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική ανδρών ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νορβηγία στις 15 Αυγούστου. Αντίθετα ο Γιώργος Καραγκούνης έμεινε εκτός αποστολής.

Χωρίς Καραγκούνη στο Όσλο

Ο νεαρός άσος του "τριφυλλιού" ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τόσο στο Euro U19 όσο και και με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Champions League, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος εκλέκτορας να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του για το τεστ προετοιμασίας στο Όσλο, την ερχόμενη Τετάρτη.

Κλήθηκαν επίσης ο Βελλίδης, ο Σιόβας και ο Δημούτσος προκειμένου να δουλέψουν με το τεχνικό τιμ της εθνικής ομάδας και να διεκδικήσουν θέση ενόψει των επίσημων αγώνων στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Όσον αφορά στο "κάπτεν" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μέτρησε προφανώς το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι σε πρώτη φάση είχαν κληθεί οι Τζαβέλλας, Τζόρβας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Νίνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Σαμαράς και Μάκος. Ο τελευταίος ωστόσο αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού που υπέστη.

Συνολικά η αποστολή αποτελείται από τους Καρνέζη, Βελλίδη, Βύντρα, Τοροσίδη, Κυρ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Κατσουράνη, Μανιάτη, Δημούτσο, Τζιόλη, Νίνη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Αθανασιάδη, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Μαυρία, Χολέμπας, Σπυρόπουλο

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα (12:00) στις Suites Βουλιαγμένης και θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα στις 19:00 προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Η αναχώρηση για το Όσλο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (10:00). Η προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους θα γίνει την ίδια ημέρα στις 19:30 στο γήπεδο του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK