GREXIT: Η UEFA αποφασίζει εντός εβδομάδας

Επιστολή με την οποία θα γνωστοποιήσουν την απόφασή τους για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο αναμένεται στα γραφεία της ΕΠΟ από την FIFA και την UEFA εντός της εβδομάδας.

GREXIT: Η UEFA αποφασίζει εντός εβδομάδας

Οι διεθνείς ομοσπονδίες έχουν παραλάβει το μεταφρασμένο κείμενο του νομοσχεδίου και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους σχετικά με τον βαθμό παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου, σημείο "κλειδί" όσον αφορά στο grexit.

Εάν στην επιστολή ενημερώσουν ότι υπάρχει παρέμβαση, τότε η κύρωση που προβλέπεται είναι η αποβολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τους κόλπους της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συμμετοχή των ελληνικών συλλόγων και της Εθνικής Ελλάδας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Οι εκλογές της FIFA στις 29 Μαΐου, βέβαια, και η προσπάθεια του Ζεπ Μπλάτερ να επανεκλεγεί για 5η φορά με όσο το δυνατόν ισχυρότερη πλειοψηφία, ίσως "φρενάρει" τις τελεσίδικες αποφάσεις για τη χώρα μας, εάν αυτές είναι αρνητικές.

Από την ΕΠΟ προκύπτουν διαφορετικές αισθήσεις για το ποια θα είναι η απόφαση που θα λάβει η FIFA με τη γνωμοδότηση της UEFA, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η αποφυγή του grexit υπό προϋποθέσεις.

Προς το παρόν, ΕΠΟ και Πολιτεία βρίσκονται εν αναμονή της επιστολής, η οποία θα σταλεί εντός 24ώρων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK