Κουίκ στο Contra.gr: "Δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και με τον κ. Ινφαντίνο και τους εκπροσώπους των δημοκρατικών κομμάτων της Βουλής, το Contra.gr συνομίλησε με τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υφυπουργού επικρατείας, κ. Τέρενς Κουίκ, ο οποίος κατηγορηματικά δήλωσε ότι: "Δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Κουίκ στο Contra.gr: "Δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο"

O κ. Κουίκ, τόνισε στο Contra.gr σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων στην κρίσιμη σύσκεψη κορυφής:

"Η σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντoνή, παρουσία του διευθύνοντος σύμβουλου της UEFA κ. Τζιάνι Ινφαντίνο και με τη συμμετοχή - όπως έχω προτείνει - των βουλευτών τομεαρχών, όλων των κομμάτων, έγινε σε ένα κλίμα ειλικρινούς συνεννόησης

Πιστεύω ότι έχουν γεφυρωθεί, πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις κράτους-ΕΠΟ και κράτους-UEFA, σε μία κοινή προσπάθεια να καταπολεμηθεί η βία και όλες οι πρωτογενείς πηγές της.

Ξεκαθαρίστηκε στον κ. Ινφαντίνο, ότι δεν υπάρχει θέμα αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ και θα διασφαλιστεί μέσα στο νομοσχέδιο.

Υπήρξε επίσης, πολύ σημαντική σύγκλιση και στο μείζον θέμα της συμμετοχής τακτικών δικαστών στις αντίστοιχες αθλητικές επιτροπές, αλλά χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε υπουργική ανάμειξη. Και στο θέμα αυτό, η λύση θα δοθεί σε συνεργασία με την ΕΠΟ.

Να τονίσω, για μία ακόμη φορά, ότι οι ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισαν και στον κύριο Ινφαντίνο, ότι δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το ενδεχόμενο GREXIT, αλλά ζητάμε και την εσωτερική διεργασία UEFA-ΕΠΟ, ώστε να βοηθηθούμε στο αιτούμενο, που είναι η καταπολέμηση της βίας, όπως ανέφερα".

Διαβάστε ακόμη:

Προς αποφυγή το Grexit, τι ζήτησε ο Ινφαντίνο

Στην UEFA η λίστα των κατηγορουμένων!

Αποκάλυψη Ινφαντίνο: "Σε περίπτωση κακουργηματικών διώξεων προχωράμε σε αποκλεισμούς"

LIVE συζήτηση για τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK