Στον ανακριτή για δωροληψία στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος ο Αγγελόπουλος

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος των εγκλήσεων από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που φέρεται να δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον ανακριτή για δωροληψία στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος ο Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του Ατρόμητου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας για το φετινό ματς με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη" (2-1), επειδή δεν αγωνίστηκαν οι Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Ναπολεόνι και Κιβρακίδης. Ο Αγγελόπουλος θα απολογηθεί στις 5 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι την επόμενη μέρα από το εν λόγω παιχνίδι ο Ρικάρντο Σα Πίντο παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου.

Ο πρώτος που πέρασε το γραφείο του Ανακριτή ήταν ο Αθανάσιος Γιάχος, ενώ ήδη έχουν πάρει κλήση να απολογηθούν και οι: Σπάθας, Αμπάρκιολης, Κάμπαξης, Ιωαννίδης, ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, καθώς και πέντε μέλη δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και της Football League.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάχος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αλλά δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως κλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή.

Το κατώφλι του ειδικού ανακριτή πέρασαν και ο πρώην αρχιδιαιτής, Θανάσης Μπριάκος και ο αναπληρωτής πρόδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος πήραν την κλήση και ζητούν προθεσμία για να απολογηθούν.

Επίσης, το κατηγορητήριο είναι ήδη στα χέρια και του γενικού αρχηγού της Βέροιας, Γιώργου Λαναρή.

Διαβάστε ακόμη

Στο εδώλιο 93 άτομα, απαλλάχθηκαν 53

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Θύματα ανηλεούς πολέμου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK