25η αγ.: Ο Τότι σταμάτησε τη Γιουβέντους

Χρειάστηκε να περάσουν 14 ματς ώστε η Γιουβέντους να ηττηθεί στο "Ολίμπικο" και εάν υπήρχε ένας παίκτης που θα μπορούσε να σταματήσει τη "γηραιά κυρία", αυτός ήταν ο Φραντσέσκο Τότι που με τη βολίδα του έδωσε τη νίκη 1-0 στη Ρόμα για την 25η αγωνιστική της Serie A.

25η αγ.: Ο Τότι σταμάτησε τη Γιουβέντους

Στο ντεμπούτο του Βασίλη Τοροσίδη στη βασική ενδεκάδα, το 3-4-2-1 του Αουρέλιο Αντρεατσόλι εξασφάλισε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η μπάλα κυλούσε με περισσή ευκολία από το ένα γήπεδο στο άλλο και όλοι οι παίκτες έμειναν σε εγρήγορση ώστε να μην πιαστούν στον "ύπνο". Ο Πάμπλο Οσβάλντο είχε μία σπουδαία ευκαιρία για τους "τζιαλορόσι", ο Αντρέα Πίρλο ένα καταπληκτικό φάουλ για τους "μπιανκονέρι" και κάπου εκεί ανέλαβε... δράση ο "καπιτάνο". Αθελά του, ο αρχηγός των γηπεδούχων κλότσησε στο γόνατο τον Πίρλο και τον έθεσε νοκ άουτ για 3 λεπτά. Παρότι ζήτησε συγγνώμη, έδειξε τη διάθεση να πολεμήσει μέχρις εσχάτων για να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας του και να αναγκάσει τους "μπιανκονέρι" να υποταχθούν για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, μετά από 7 ματς δίχως αποτυχία κόντρα σε Ρόμα και Λάτσιο.

25η αγ.: Ο Τότι σταμάτησε τη Γιουβέντους

Στο 58ο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε στο πόδι του 36χρονου Τότι, ο οποίος έπιασε έναν απίθανο κεραυνό που άφησε ανήμπορο τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Το υπ' αριθμόν 224 γκολ του Τότι στη Serie A τον έφερε ένα πίσω από τον Γκούναρ Νόρνταλ στη 2η θέση των αρχισκόρερ της κατηγορίας (1ος ο Σίλβιο Πιόλα με 274) και κυρίως έβαλε τη Ρόμα σε θέση οδηγού στο ματς. Το παιχνίδι άνοιξε, οι γηπεδούχοι έδωσαν ορισμένα μέτρα στους παίκτες του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έριξε στο ματς και τον Νικολά Ανελκά (ντεμπούτο) στην αναζήτηση της ισοφάρισης. Αυτή δεν ήρθε και το 1-0 έδωσε βαθμολογική "ανάσα" στη Ρόμα, τη στιγμή που ανοίγει ξανά η μάχη του τίτλου με τη Νάπολι να έχει την ευκαιρία να πλησιάσει.

Σε ρυθμούς twitter

# Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης παρακολούθησε από τον πάγκο τη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους.

# Ο Νίκος Σπυρόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 77' αντί του σκόρερ Σιρίλ Τερό για την Κιέβο, στο 1-1 κόντρα στην Παλέρμο.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Μίλαν - Πάρμα 2-1

(39' αυτ. Παλέτα, 78' Μπαλοτέλι / 93' Σανσόνε)

Κιέβο - Παλέρμο 1-1

(55' πέν. Τερό - 5' Φορμίκα)

Ρόμα - Γιουβέντους 1-0

(58' Τότι)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

Κατάνια - Μπολόνια (16:00)

Τζένοα - Ουντινέζε (16:00)

Νάπολι - Σαμπντόρια (16:00)

Πεσκάρα - Κάλιαρι (16:00)

Τορίνο - Αταλάντα (16:00)

Φιορεντίνα - Ίντερ (21:45)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

Σιένα - Λάτσιο (21:45)

Τα υπόλοιπα videos της 25ης αγωνιστικής

Κιέβο - Παλέρμο 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK