Από τον παράδεισο στην... κόλαση η Μίλαν!

Τρεις ήμερες μετά το θρίαμβο επί της Γιουβέντους η Μίλαν ηττήθηκε 3-0 από την Τζένοα στο "Marassi" και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή μετά από τέσσερα χρόνια (video)!

Από τον παράδεισο στην... κόλαση η Μίλαν!

Έχουν περάσει 237 εβδομάδες από την τελευταία φορά που η Μίλαν βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Serie A και δυστυχώς για τους φίλους της θα χρειαστεί να κάνουν και άλλο υπομονή μέχρι να τη δουν να επιστρέφει στο ρετιρέ...

Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα είχε την ευκαιρία να προσπεράσει την Γιουβέντους με νίκη στο "Marassi" στο εναρκτήριο ματς της (εμβόλιμης) 10ης αγωνιστικής, όμως η Τζένοα της έδωσε ένα καλό και επώδυνο μάθημα, νικώντας την με το εμφατικό 3-0.

Από τον παράδεισο στην... κόλαση η Μίλαν!

Ο Νίνκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 11' σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στη Serie A και μάλιστα στο ντεμπούτο του ως βασικός με την κατάρρευση για τους "ροσονέρι" να έρχεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Παλέτα στο 56' με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τους "ροσομπλού" να διπλασιάζουν τα τέρματά τους στο 80' με αυτογκόλ του Κούτσκα και να γνωρίζουν την αποθέωση από το κοινό τους στο 86' με το τέρμα του Παβολέτι.

Από τον παράδεισο στην... κόλαση η Μίλαν!

Η ήττα μάλιστα αυτή ήρθε ακριβώς έναν χρόνο από το ντεμπούτο του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Μίλαν (25/10/2015 κόντρα σε Σασουόλο), με τον 17χρονο Ιταλό πορτιέρε να έχει πλέον 42 γκολ παθητικό στα 40 ματς που έχει υπερασπιστεί την εστία των "ροσονέρι".

ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝ 3-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Μίλαν θέλει να σπάσει την κατάρα... 237 εβδομάδων!

News 24/7

24MEDIA NETWORK