"Κοντά σε Ίντερ ο Κασάμι"

Σύμφωνα με ελβετικά δημοσιεύματα, ο Παϊτίμ Κασάμι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Ίντερ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους Μιλανέζους.

"Κοντά σε Ίντερ ο Κασάμι"

Το μέλλον του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό είναι δυσοίωνο, με τον Ελβετό μέσο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την "τύχη" του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, είναι η Ίντερ και όπως αναφέρει δημοσίευμα της "gazzetta.it," (η πληροφορία απορρέει από ελβετικές πηγές) ο 23χρόνος χαφ των "ερυθρόλευκων", έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Μιλάνου.

Ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Κασάμι, φέρεται να επικοινώνησε με τον ιταλικό σύλλογο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην πιθανή μεταγραφή του Ελβετού.

Τόσο η πλευρά του Ολυμπιακού, όσο και εκείνη της Ίντερ, δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, αναμένοντας έτσι τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

Τουρκία ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δήλωση πρόκληση κατά της Ελλάδας

"Κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν τη Συνθήκη της Λωζάνης ως νίκη" είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κάνοντας λόγο για "προβλήματα που αυτή θέτει σήμερα στον καθορισμό της τουρκικής επικράτειας, αλλά και του εδαφικού και εναέριου χώρου"

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ