Μοράτι: "Ο Μαντσίνι μπορεί να πείσει τον Τουρέ"

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι της Ίντερ με την Γιουβέντους, αποκαλύπτοντας αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τα μεταγραφικά των "νερατζούρι".

Db Barcellona (Spagna) 24/11/2009 - Champions League / Barcellona-Inter / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Massimo Moratti
Db Barcellona (Spagna) 24/11/2009 - Champions League / Barcellona-Inter / foto Daniele Buffa/Image Sport nella foto: Massimo Moratti DANIELE BUFFA/IMAGE SPORT

Ο Μάσιμο Μοράτι μπορεί να μην έχει πλέον καθημερινή τριβή με την Ίντερ, αλλά δεν παύει να ασχολείται με την αγαπημένη ομάδα του.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Γιουβέντους, ο πρώην ισχυρός παράγοντας των "νερατζούρι" έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας πολλά κι ενδιαφέροντα στοιχεία για τις μεταγραφικές υποθέσεις του ιταλικού συλλόγου.

Σε ερώτηση για την πιθανή απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, απάντησε: "Θα είναι μία τέλεια αγορά. Ο Μαντσίνι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πείσει τον Ιβοριανό".

Επιπλέον, υπήρξε αναφορά στο νέο "καυτό" όνομα του ιταλικού ποδοσφαίρου, Πάουλο Ντιμπάλα, για τον οποίο αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στην Ίντερ κατά το παρελθόν:

"Το 2012 θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Ντιμπάλα, αλλά δεν το μετανιώνω. Έχουμε παρακολουθήσει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές".

Διαβάστε ακόμα:

Επιμένει η Ίντερ για Τουρέ, στο κόλπο και η Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK