Εθελοτυφλεί ο Γκασπερίνι

Εν αντιθέσει με όλο τον υπόλοιπο κόσμο ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι επιμένει πως η Ίντερ δεν βρίσκεται σε κρίση, παραμονές του ντέρμπι με τη Ρόμα και λίγες ημέρες μετά το ευρωπαϊκό κάζο από την Τράμπζονσπορ.

Εθελοτυφλεί ο Γκασπερίνι

"Όταν πας χαμηλά είναι πιο εύκολο να ξανανέβεις. Βάζοντας στην άκρη τις προκαταλήψεις νομίζω πως αύριο (σ.σ το Σάββατο) μπορούμε να παίξουμε καλά. Αυτές τις ημέρες το αίσθημα που υπάρχει είναι ότι βρισκόμαστε στο μέσος μίας καταιγίδας. Αλλά μόνο όσους βλέπουν απ’ έξω προς τα μέσα. Δεν συμβαίνει το ίδιο και μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε μία απάντηση", ήταν η αρχική δήλωση του προπονητή των "νερατζούρι".

Η Ίντερ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημά της από την περίοδο 1921-22 αλλά αυτό δεν δείχνει να απασχολεί τον 53χρονο τεχνικό: "Ελέγχω τη δουλειά μου. Για μένα είναι σημαντικός ο επαγγελματισμός της ομάδας, τι μου λέει ο πρόεδρος και τι μου λέει ο σύλλογος. Ο πρόεδρος έχει πάντα μία στάση που δίνει κίνητρα προς το προσωπό μου και αυτό μετράει".

Απαντώντας στη δήλωση του Ρομπέρτο Μαντσίνι ότι αυτή η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της ο πρώην τεχνικός της Τζένοα είπε: "Νομίζω πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας άλλος".

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Γκασπερίνι στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κίκε Σάντσες Φλόρες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK