7η αγ.: Μηδέν εις το πηλίκο για Γιουβέντους και Ουντινέζε

Οι εκτός έδρας αποστολές σε Βερόνα και Μπέργκαμο έκρυβαν παγίδες για τις Γιουβέντους και Ουντινέζε, οι οποίες άφησαν από δύο βαθμούς. Αμφότερες πάντως εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

7η αγ.: Μηδέν εις το πηλίκο για Γιουβέντους και Ουντινέζε

Στο "Μπεντεγκόντι" η "βέκια σινιόρα" δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Κιέβο. τα "ιπτάμενα γαϊδούρια" του Ντομένικο ντι Κάρλο επιστράτευσαν τη δύναμη για να ανταπεξέλθουν στην πίεση των "μπιανκονέρι" και παρόλο που χρεώθηκαν έξι κίτρινες κάρτες δεν λύγισαν κρατώντας το μηδέν μέχρι το τέλος (0-0). Το οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθεια του ντελ Πιέρο και ο Σορεντίνο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του ματς.

Το ίδιο αποτέλεσμα απαντήθηκε στην έδρα της Αταλάντα, εκεί όπου η Ουντινέζε παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 63' (αποβλήθηκε ο Πίντσι) δεν κατόρθωσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Η Αταλάντα είχε μάλιστα περισσότερες ευκαιρίες για να καρπωθεί τους τρεις βαθμούς, αλλά ο Χαντάνοβιτς άπλωσε την ποιότητά του στο χορτάρι του "Ατζούρι ντ' Ιτάλια", κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Η μόνη ομάδα που σκόραρε στα κυριακάτικα παιχνίδια ήταν η ουραγός Μπολόνια (!) στο ντεμπούτο του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο. Οι "ροσομπλού" άνοιξαν το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και διπλασίασαν τα γκολ τους στα μέσα του δευτέρου, φεύγοντας με τη νίκη από την έδρα της νεοφώτιστης Νοβάρα. Οι γηπεδούχοι έχασαν με τρομακτικό τραυματισμό το βασικό τους τερματοφύλακα Ουικάνι στο 42ο λεπτό και με δύο αναγκαστικές αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό, παρά τις χαμένες ευκαιρίες.

Κατά τ' άλλα, για το 0-0 στη Σαρδηνία οφείλεται η αναποτελεσματικότητα των παικτών της Κάλιαρι απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Σιένα, ενώ η Τζένοα πλήρωσε την αποβολή του Καλάτζε και ούσα κουραστική απέναντι στη Λέτσε έμεινε επίσης στο μηδέν (0-0).

Τέλος, στο "Ντίνο Μανούτσι" της Τσεζένα, η ομάδα του Μάρκο Τζιανπάολο μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες στο 73' λόγω της αποβολής του Αντριάν Μούτου για αντιαθλητικό χτύπημα με τον αγκώνα στον Κασάνι, πήρε ωστόσο το βαθμό απέναντι στη Φιορεντίνα και απέφυγε την πέμπτη ήττα πρώτα έξι παιχνίδια.

Διαβάστε τι έγινε στην Ιταλία το Σάββατο.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Κατάνια - Ίντερ 2-1

(47' Αλμιρόν, 51' πεν. Λόντι - 6' Καμπιάσο)

Μίλαν - Παλέρμο 3-0

(40' Νοτσερίνο, 55' Ρομπίνιο, 64' Κασάνο)

Νάπολι - Πάρμα 1-2

(76' Μασκάρα, 57' Γκόμπι, 82' Μοντέστο)

Τσεζένα - Φιορεντίνα 0-0

Αταλάντα - Ουντινέζε 0-0

Κάλιαρι - Σιένα 0-0

Κιέβο - Γιουβέντους 0-0

Τζένοα - Λέτσε 0-0

Νοβάρα - Μπολόνια 0-2

(45' Ραμίρες, 64' Ακουαφρέσκα)

21:45 Λάτσιο - Ρόμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK