Γκαλιάνι: "Δίνω τον τίτλο στη Νάπολι..."

Την Κυριακή η Νάπολι φιλοξενεί τη Μίλαν και το ντέρμπι των δηλώσεων άρχισε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να δείχνει έτοιμος να παραδώσει τα σκήπτρα στους “παρτενοπέι” υπό έναν όρο.

Γκαλιάνι: "Δίνω τον τίτλο στη Νάπολι..."

"Αν μου έδιναν να υπογράψω ότι η Νάπολι θα πάρει το Σκουντέτο και η Μίλαν το Τσάμπιονς Λιγκ θα το έκανα αμέσως. Με όλη τη σοβαρότητα θα είναι πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα, αφού βλέπω ότι περισσότερες από μία ομάδα μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των “ροσονέρι”.

"Πάντα ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Στις αρχές του '80 υπήρχαν κάποιοι πραγματικοί πρωταθλητές όταν συναντιόντουσαν οι δύο ομάδες. Είναι καλά νέα για το ιταλικό ποδόσφαιρο το ότι η Νάπολι επέστρεψε ως δυνατή ομάδα. Θα έχουν λόγο στο τέλος του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος γι' αυτό”, συμπλήρωσε ο Γκαλιάνι.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε έτοιμος να κερδίσει τη Μίλαν, αλλά συμπλήρωσε ότι στόχος της ομάδας του είναι στο τέλος να βρίσκεται στους πέντε πρώτους και αν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο. Στο τέλος είπε: “ Είναι καλύτερο να κερδίσουμε ένα Τσάμπιιονς Λιγκ απ' ότι ένα Καμπιονάτο”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK