Κρούση σε Ρόσι, ενδιαφέρον για Μπαλοτέλι

Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις αποκάλυψε πως θα κινηθεί για την απόκτηση του Τζιουζέπε Ρόσι, ενώ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του και για τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Κρούση σε Ρόσι, ενδιαφέρον για Μπαλοτέλι

" Παρά το γεγονός ότι ο Βάλτερ Ματσάρι θέλει μικρό ρόστερ, πριν από λίγο καιρό ήρθα σε επικοινωνία με τον Ρόσι και την Βιγιαρεάλ", δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Νάπολι.

Στη συνέχεια τόνισε: "Του τηλεφώνησα για να τον γνωρίσω. Έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και δεν ξέρει πολλά πράγματα για τη Νάπολι. Του εξήγησα τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε αυτήν και δεν ήταν αρνητικός. Αυτό έγινε πριν από ένα μήνα. Από τότε δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο, αλλά εγώ θα το κάνω σύντομα. Επίσης, του μίλησα για πιθανή συνεργασία από τον Ιανουάριο. Ο Ρόσι έχει καλό χαρακτήρα και είπε πως τον τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας. Είμαι έτοιμος να υποβάλλω πρόταση για τον παίκτη".

Εξάλλου, ο ντε Λαουρέντις εξέφρασε το ενδιαφέρον του για έναν ακόμα Ιταλό διεθνή που αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι.

"Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Μπαλοτέλι αλλά δηλώνω θαυμαστής του. Μου αρέσει ο ιδιαίτερα εκδηλωτικός τρόπος που προσεγγίζει τα γεγονότα, ωστόσο θεωρώ πως θα ήταν καλύτερα να ξεθυμάνει κάπου αλλού πριν βάλει "φωτιά" στο "Σαν Πάολο", είπε με εμφανή δόση χιούμορ ο ισχυρός άνδρας των "παρτενοπέι".

Και προσέθεσε: "Όταν θα φτάσει στο απόγειο της καριέρας του και που πιστεύω πως θα είναι εξαιρετικός, τότε ίσως κινηθούμε για την απόκτησή του".

Όσον αφορά στην περίπτωση του Μίρκο Βούτσινιτς, ο ντε Λαουρέντις ανέφερε: "Μου είχε πει πως ήθελε να πάει στην Αγγλία για προσωπικούς λόγους. Του προσέφερα περισσότερα από την Γιουβέντους, αλλά όταν ένας παίκτης δεν θέλει να έρθει, δεν τον πιέζω".

Υπενθυμίζεται πως τα μόνα αξιόλογα φετινά αποκτήματα της Νάπολι είναι ο Γκοκχάν Ινλέρ και ο Μίγκελ Άνχελ Μπρίτος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK