Ο Τότι έκανε νεύμα ότι φεύγει από τη Ρόμα

Ο Φραντσέσκο Τότι έκανε ένα νεύμα όλο νόημα όταν ρωτήθηκε εάν θα παραμείνει στη Ρόμα και του χρόνου.

Ο Φραντέσκο Τότι έκανε ένα νεύμα όλο νόημα σχετικά με το μέλλον του στη Ρόμα, το οποίο φαίνεται πως τελειώνει αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από μία εκπληκτική ασίστ στη νίκη επί της Κιέβο, στο 600ό παιχνίδι του στη Serie A, ο εμβληματικός καπιτάνο των "τζιαλορόσι" υπέγραφε αυτόγραφα στον κόσμο που τον περίμενε στη μικτή ζώνη, αποχωρώντας από το "Ολίμπικο".

Όταν ολοκλήρωσε και άρχισε να περπατάει προς την έξοδο, φώναξε "τα λέμε" στους θαυμαστές του. Όταν ρωτήθηκε "του χρόνου;", η απόκρισή του ήταν ένα σηκωμένο δάχτυλο και η κίνηση του "όχι".

Το συμβόλαιο του 39χρονου ποδοσφαιριστή με τη Ρόμα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τόσο η διοίκηση όσο και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εμφανίζονται διστακτικοί να το επεκτείνουν για ακόμα μία χρονιά, επιθυμώντας από τον παίκτη να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ενεργοποιήσει τον όρο που του δίνει πενταετές συμβόλαιο ως στέλεχος της ομάδας ή να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο μέχρι να αποσυρθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

37η αγ.: "Τριάρα" η Ρόμα στην Κιέβο
Ο Τότι έκανε την κόρη του Μανωλά να σκάσει στα γέλια
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα