Κρίνεται του Σαμαρά στη Σαμπντόρια

Μέσα στην ημέρα (05/08) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η μεταγραφή ή όχι του Γιώργου Σαμαρά στη Σαμπντόρια, καθώς ο Έλληνας διεθνής άσος θα περάσει από νέο γύρο ιατρικών εξετάσεων. Διαβάστε που "κολλάει" το θέμα.

Κρίνεται του Σαμαρά στη Σαμπντόρια

Νέα δεδομένα στη μεταγραφή του Γιώργου Σαμαρά στη Σαμπντόρια. Όπως αναφέραμε από την Τρίτη (04/08), ο διεθνής άσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες όμως δεν ικανοποίησαν τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, ο 30χρονος επιθετικός ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ υπήρξαν πληροφορίες ακόμα και για πρόβλημα στη μέση (δισκοπάθεια).

Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ του "Sky Italia" αναφέρει πως ο Σαμαράς θα περάσει από νέο γύρο ιατρικών εξετάσεων μέσα στην ημέρα (05/08) προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της απόκτησής του. Πάντως, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Έλληνα άσου.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά. Από το μηδέν οι διαδικασίες

Οριστικό τέλος στο νόμο Παππά έδωσε η πλειοψηφία της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πώς έφτασαν στη συγκεκριμένη απόφαση. Για "καθαρές λύσεις χωρίς αστερίσκους" έκαναν λόγο ανώτερες δικαστικές πηγές

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ