15η αγ.: "Αυτοκτόνησε" η Νάπολι, ο Μπαλοτέλι δεν ήταν αρκετός για τη Μίλαν

Η Νάπολι πέταξε κι άλλους βαθμούς μετά από τη θεαματική ισοπαλία 3-3 απέναντι στην ελλιπή Ουντινέζε για την 15η αγωνιστική της Serie A. Τα δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι δεν ήταν αρκετά για τη Μίλαν που "κόλλησε" στο 2-2 με τη Λιβόρνο.

15η αγ.: "Αυτοκτόνησε" η Νάπολι, ο Μπαλοτέλι δεν ήταν αρκετός για τη Μίλαν

Ο διαγωνισμός τερμάτων στο "Σαν Πάολο" δεν βρήκε νικητή, αφού Νάπολι και Ουντινέζε (χωρίς τους Αντόνιο ντι Νατάλε και Λουίς Μουριέλ) αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Τίποτα δεν έδειχνε ότι το ματς θα είχε τέτοια κατάληξη, αφού για 35 λεπτά τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι ελλειπείς εμπνεύσεις κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένα τρελό 7λεπτο, όμως, άλλαξε τα πάντα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Γκόραν Πάντεφ, ο Φεντερίκο Φερνάντες σημείωσε αυτογκόλ πριν από την ανάπαυλα και τα αίματα άναψαν.

15η αγ.: "Αυτοκτόνησε" η Νάπολι, ο Μπαλοτέλι δεν ήταν αρκετός για τη Μίλαν

Οι Χοσέ Καγεχόν και Μπλερίμ Τζεμαϊλί απέτυχαν να αυξήσουν τη διαφορά των δύο ομάδων και το "πλήρωσαν". Ο Αντονί Ρεβεγέ, στο ντεμπούτο του, έκανε λάθος πάσα και ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε σε 2-2. Στην επόμενη επίθεση ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων με τον Τζεμαϊλί, αλλά η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν εκμεταλλεύτηκε κι άλλο λάθος των "παρτενοπέι" και με τον MVP του γηπέδου, Ντούσαν Μπάστα, κατέστησε εφιαλτικό το ντεμπούτο του τερματοφύλακα της Νάπολι, Ραφάελ Καμπράλ. Το 3-3 διατήρησε την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πίσω από τη Ρόμα, με το ματς κόντρα στην Ίντερ να ακολουθεί.

Νάπολι (4-2-3-1): Καμπράλ, Μάτζιο, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Ρεβεγέ (81' Αρμέρο), Τζεμαϊλί (78' Μπεράμι), Ινλέρ, Καγεχόν, Πάντεφ (74' Μέρτενς), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν

Ουντινέζε (4-3-2-1): Μπέρκιτς, Ερτό (68' Μαϊκοσουέλ), Ντανίλο, Ντομίτσι, Σίλβα, Μπάστα, Αλάν, Λάτσαρι, Περέιρα, Φερνάντες (84' Νάλντο), Λόπες (80' Ζιελίνσκι)

15η αγ.: "Αυτοκτόνησε" η Νάπολι, ο Μπαλοτέλι δεν ήταν αρκετός για τη Μίλαν

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σημείωσε 2 τέρματα, αλλά η Λιβόρνο αποδείχθηκε αξεπέραστος αντίπαλος για τη Μίλαν, που έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από το "Αρμάντο Πίκι". Οι "ροσονέρι" ξεκίνησαν για ακόμα μία φορά δυνατά, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ιταλό διεθνή φορ, αλλά ακολούθησε η ανατροπή. Οι "νεοφώτιστοι" πήραν παράδειγμα από σχεδόν όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέτος, αξιοποίησε τις ανασταλτικές κακοτοπιές και άλλαξε άρδην τα δεδομένα μέχρι να συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα. Πρώτα ο Λούκα Σιλιγκάρντι και στη συνέχεια ο Παουλίνιο νίκησαν τον Γκαμπριέλ και η Μίλαν βρέθηκε ξανά σε θέση διώκτη.

15η αγ.: "Αυτοκτόνησε" η Νάπολι, ο Μπαλοτέλι δεν ήταν αρκετός για τη Μίλαν

Ο Αλέγκρι είχε αναγκαστεί να αλλάξει πλάνα από το 1ο ημίχρονο, όταν έχασε τον Βάλτερ Μπίρσα με μυικό τραυματισμό. Ο Στεφάν ελ Σαραουί που τον αντικατέστησε, δεν έθελξε με την απόδοσή του, όπως συνέβη και με τον Κακά μετά από καιρό. Ο Ιταλός τεχνικός των φιλοξενουμένων... θυμήθηκε τον Εμπάιγ Νιανγκ, αλλά ο 18χρονος Γάλλος απογοήτευσε. Ο Μπαλοτέλι ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε και με εκτέλεση φάουλ στο 83' έφερε το ματς στα ίσια. Λίγο αργότερα, μάλιστα, είχε δοκάρι με μακρινό σουτ. Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν τόσο σε αυτήν τη φάση, όσο και στις καθυστερήσεις, όταν η "θεατρική" πτώση του Νιανγκ ξεγέλασε τον διαιτητή που δεν καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμά του.

Λιβόρνο (3-5-2): Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Τσεκερίνι, Σκαταρέλα, Μπιατζιάντι, Λούτσι, Ντάνκαν (90+4' Ρινάουντο), Εμπάιγ (90+2' Λαμπρούγκι), Σιλιγκάρντι (76' Γκρέκο), Παουλίνιο

Μίλαν (4-3-2-1): Γκαμπριέλ, Πόλι (75' Ντε Σίλιο), Σαπάτα, Μεξές, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Νοτσερίνο (59' Νιανγκ), Μπίρσα (38' Ελ Σαραουί), Κακά, Μπαλοτέλι

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

21:45 Μπολόνια - Γιουβέντους 0-1

(12' Βιδάλ)

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

19:00 Λιβόρνο - Μίλαν 2-2

(26' Σιλιγκάρντι, 58' Παουλίνιο - 7', 83' Μπαλοτέλι)

21:45 Νάπολι - Ουντινέζε 3-3

(38', 41' Πάντεφ, 71' Τζεμαϊλί - 45' αυτ. Φερνάντες, 70' Φερνάντες, 80' Μπάστα)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

13:30 Ρόμα - Φιορεντίνα

16:00 Κάλιαρι - Τζένοα

16:00 Σαμπντόρια - Κατάνια

16:00 Σασουόλο - Κιέβο

16:00 Τορίνο - Λάτσιο

16:00 Βερόνα - Αταλάντα

21:45 Ίντερ - Πάρμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK