Ο Snoop Dogg, η Σέλτικ και ο Σαμαράς

Δύο είναι οι λόγοι που οδηγούν τον Snoop Dogg (πλέον Snoop Lion) να επενδύσει στη Σέλτικ: η τεράστια νίκη που πέτυχε επί της Μπαρτσελόνα στον όμιλο του Champions League και ο... Γιώργος Σαμαράς.

Ο Snoop Dogg, η Σέλτικ και ο Σαμαράς

Ο πολυπράγμων Καλιφορνέζος καλλιτέχνης της ραπ και της ρέγκε (τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός, ηθοποιός) γνωρίζει λίγα από... soccer, αρκείται στο FIFA 13 και στις φανέλες των συλλόγων που φοράει κατά καιρούς στις περιοδείες του. Παρόλα αυτά εκστασιασμένος από το 2-1 της σκωτσέζικης ομάδας απέναντι στους "μπλαουγκράνα", η οποία είχε προκαλέσει το κλάμα του Rod Stewart, αναζητά τρόπο να αγοράσει μετοχές.

" Παρακολούθησα πόσο ενθουσιώδεις είναι οι οπαδοί της Σέλτικ για την ομάδα τους και θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να κάνει μια τέτοια επένδυση, αν κάποιος από το συμβούλιο ήθελε να πουλήσει. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη το ακριβές ποσοστό των μετοχών. Δεν έχω ανάγκη να κατέχω και να τρέχω έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, μου φτάνει να έχω τόσες μετοχές όσες να με φέρουν στο διοικητικό συμβούλιο και να ακούγεται η γνώμη μου", δήλωσε στην "Daily Record" ο Snoop Dogg, ο οποίος έσπευσε να... προαναγγείλει την άφιξη του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Γκλασκώβη, με τον οποίο ούτως ή άλλως έχουν αναπτύξει φιλική σχέση.

Ο 42χρονος Αμερικανός προσπάθησε να πείσει ότι ξέρει πράγματα για τη Σέλτικ, αν και μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είδε μόνο τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα. Γι' αυτό και εστίασε στον Γιώργο Σαμαρά, έναν εκ των πιο αναγνωρίσιμων ποδοσφαιριστών του σημερινού ρόστερ. " Μου αρέσει πολύ. Μοιάζει να είναι σωστός αθλητής και πολύ επικίνδυνος παίκτης. Για να πάμε μακριά στην Ευρώπη, πρέπει αυτός να παίξει καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK