Ημιτελικά: Η Μπαρτσελόνα ταπείνωσε τη Βαλένθια!

Διασυρμός για τη Βαλένθια στο "Καμπ Νου"! Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 7-0 των "νυχτερίδων" στο πρώτο ματς των ημιτελικών και πλέον η ρεβάνς αποκτά τυπικό χαρακτήρα. Τέσσερα γκολ ο Σουάρες και τρία ο Μέσι στη μαγική βραδιά των "μπλαουγκράνα". Έχασε πέναλτι ο Νεϊμάρ.

Ημιτελικά: Η Μπαρτσελόνα ταπείνωσε τη Βαλένθια!

Μόνο ημιτελικό Κυπέλλου δεν θύμιζε το ματς του "Καμπ Νου". Η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και διέσυρε με 7-0 την Βαλένθια και φυσικά ο επαναληπτικός απέκτησε τυπικό και μόνο χαρακτήρα.

Μόλις στο 7' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό του Νεϊμάρ με τον Λουίς Σουάρες και σουτ του τελευταίου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ουρουγουανός έγραψε το 2-0 και στην ουσία έσβησε τα όποια όνειρα της ομάδας του Νέβιλ για κάτι καλό στο ματς.

Τη σκυτάλη πήρε ο Λιονέλ Μέσι και στο 29' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Σαν να μην έφταναν τα τρία γκολ που είχε δεχθεί, η Βαλένθια έμεινε με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Μουστάφι να κάνει πέναλτι και να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Ο Νεϊμάρ όμως από τα 11 βήματα δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ημιτελικά: Η Μπαρτσελόνα ταπείνωσε τη Βαλένθια!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όπως και το πρώτο. Η Μπαρτσελόνα είχε συνεχώς τη μπάλα, με τις "νυχτερίδες" να μην μπορούν να πάρουν ανάσα από τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Τι κι αν ο Ενρίκε έβγαλε τον Ινιέστα στο ημίχρονο, ο Μέσι βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα στο 59'.

Στο 74' ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, ενώ στο 83' και ο Λουίς Σουάρες έκανε κι αυτός χατ-τρικ. Ο Ουρουγουανός όμως συνέχισε με σπασμένα φρένα κι έτσι στο 88' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με ένα θαυμάσιο τέρμα και διαμόρφωσε το: Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 7-0!

Δείτε τα γκολ:

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα:Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ (61’ Μπάρτρα), Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα (70’ Αντριάνο), Τουράν, Μπουσκέτς, Ινιέστα (46’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

Βαλένθια:Ράιαν, Μπαραγάν, Μουστάφι, Σάντος, Σικέιρα (46’ Ρουμπέν Βέζο), Ντανίλο Μπαρμπόσα (33’ λ. τρ. Φεγκουλί), Παρέχο, Γόμες, Ζοάο Κανσέλο (58’ Τσερίσεφ), Ροδρίγο, Γκαγιά.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

3 Φεβρουαρίου

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 7-0

(7', 12', 83', 88' Σουάρες, 29', 59', 74' Μέσι)

4 Φεβρουαρίου

Σεβίλλη - Θέλτα

10 Φεβρουαρίου

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα

11 Φεβρουαρίου

Θέλτα - Βαλένθια

News 24/7

24MEDIA NETWORK