Ανακοινώνει 77 παίκτες η Μπαρτσελόνα

Η περίοδος απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος της και οι "μπλαουγκράνα" έχουν εξασφαλίσει τις υπογραφές 77 (!) -κυρίως νεαρών- ποδοσφαιριστών.

Ανακοινώνει 77 παίκτες η Μπαρτσελόνα

Τον Απρίλιο του 2014, η πειθαρχική επιτροπή της FIFA είχε επιβάλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα για δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, λόγω παράβασης των κανονισμών περί εγγραφής ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών.

Η περίοδος απαγόρευσης έφτασε στο τέλος της και ως εκ τούτου, οι "μπλαουγκράνα" θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους, τόσο τον Αρντά Τουράν όσο και τον Αλέις Βιδάλ, οι οποίοι υπέγραψαν το καλοκαίρι αλλά δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα.

Ωστόσο, οι δύο αυτοί παίκτες δεν είναι οι μόνοι που ανήκουν από την Δευτέρα (4/1) επίσημα στους Καταλανούς. Το διάστημα του "εμπάργκο", οι Ισπανοί ετοιμάζονται να ανακοινώσουν ακόμη 75 (!) ποδοσφαιριστές, νεαρούς σε ηλικία, οι οποίοι θα ενταχθούν στις ακαδημίες της ομάδας. Από αυτούς ξεχωρίζει ο Κορεάτης, Λι Σεούνγκ Βου, ο οποίος την Τετάρτη (6/1) συμπληρώνει 18 χρόνια ζωής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK