Ανακοίνωσε Τουράν η Μπαρτσελόνα

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι επίσημα από την Δευτέρα (6/7) ο Αρντά Τουράν, τον οποίο οι "μπλαουκράνα" έκαναν δικό τους από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 41.000.000 ευρώ.

Μετακομίζει στη Βαρκελώνη ο Αρντά Τουράν. Έπειτα από το σχετικό αίτημα του Λουίς Ενρίκε, το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα που "τρέχει" την ομάδα μέχρι τις εκλογές της 18ης Ιουλίου, άναψε το πράσινο φως και ο ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει τους "μπλαουγκράνα" από τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφή του 28χρονου τη δεδομένη χρονική στιγμή, κατά την οποία η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε περίοδο απαγόρευσης μεταγραφών και δεν έχει πρόεδρο, εγείρει δύο ζητήματα.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα πριν από τον Ιανουάριο του 2016. Επιπλέον, στην ανακοίνωση των Καταλανών σημειώνεται ότι ο σύλλογος έχει το δικαίωμα να πουλήσει ξανά στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον Τουράν, με την προθεσμία να λήγει τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την εκλογή νέου προέδρου.

Κι αυτό διότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να δώσουν περιθώριο δύο ημερών στον νέο ισχυρό άνδρα προκειμένου να αποφασίσει ο ίδιος για την τύχη του παίκτη.

Η τιμή της πώλησης θα είναι 10% μικρότερη από αυτή της αγοράς, που σημαίνει πως σε περίπτωση που ο νέος πρόεδρος αποφασίσει να δώσει... πίσω τον παίκτη, η ομάδα θα χάσει περίπου 3.4 εκατομμύρια ευρώ.

Το καλωσόρισμα του Τουράν από την Μπαρτσελόνα έγινε στα τούρκικα!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα της Ατλέτικο από τη σεζόν 2014-2015.