Αποδεικνύουμε γιατί ο Σουάρες είναι όντως βαμπίρ

Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, το έδειξε η πορεία των "θυμάτων" που δάγκωσε ο Σουάρες. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο Ουρουγουανός είναι βαμπίρ.

Αποδεικνύουμε γιατί ο Σουάρες είναι όντως βαμπίρ

Σύμφωνα με το Χόλιγουντ, όταν ένα βαμπίρ δαγκώσει έναν άνθρωπο τότε το θύμα περνάει από τις εξής τρεις φάσεις:

Α) Αρχίζει να χάνει τον εαυτό του και βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, αφού ξεκινάει μια πάλη στο μυαλό και τον οργανισμό του ανάμεσα στην ανθρώπινη πλευρά του και στο βαμπίρ που γεννιέται μέσα του.

Β) Όταν ολοκληρωθεί η πάλη και νικήσει η πλευρά του βαμπίρ, το θύμα αρχίζει να αποκτά (υπερφυσικές) δυνάμεις και ικανότητες που δεν είχε μέχρι πρότινος.

Γ) Αφού έχει γίνει η πλήρης μετατροπή του θύματος σε βαμπίρ, το νέο πλέον βαμπίρ, αναζητά το θήραμά του για να τραφεί και να συνεχίσει να επιβιώνει.

Αποδεικνύουμε γιατί ο Σουάρες είναι όντως βαμπίρ

Θα σου αναλύσουμε την ζωή των τριών “θυμάτων” του Σουάρες από τη στιγμή του δαγκώματός τους και μετά και θα εξαφανιστεί και από σένα κάθε αμφιβολία για την ύπαρξη βαμπίρ. Αν, βέβαια, είχες.

Τζόρτζιο Κιελίνι- Φάση Α: Η πλήρης σύγχυση

Στο ματς του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Ιταλία ο Σουάρες δάγκωσε τον αμυντικό της Γιουβέντους στον ώμο. Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2014 στο Ιταλία-Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού του 2016, ο Κιελίνι άρχισε να “χάνει τον εαυτό του, αφού ξεκίνησε η μάχη ανάμεσα στην ανθρώπινη πλευρά του και στο βαμπίρ που γεννιόταν μέσα του.

Απόδειξη του θολωμένου μυαλού του Ιταλού αποτελεί ολόκληρος ο συγκεκριμένος αγώνας. Ο αμυντικός των “ατζούρι” άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε αυτογκόλ με το οποίο ισοφάρισε το Αζερμπαϊτζάν και τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχος, χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.

Οτμάν Μπακάλ- Φάση Β: Οι υπερφυσικές δυνάμεις

Ο Μπακάλ ανήκε στην Αϊντχόβεν από το 2003, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ποτέ στην ομάδα του, η οποία τον έδωσε δανεικό κατά περιόδους σε άλλους 4 συλλόγους. Τον Νοέμβριο του 2010 και ενώ αγωνιζόταν ως δανεικός στην Φέγενορντ σε ένα ντέρμπι με τον Αγιαξ δαγκώθηκε από τον Σουάρες. Αποτέλεσμα;

Ο Μπακάλ μετά από τόσα χρόνια που πήγαινε δανεικός από τη μία ομάδα στην άλλη, απέκτησε “υπερφυσικές” ικανότητες, έκανε μια εκπληκτική σεζόν, προκαλώντας το ενδιαφέρον της Σουόνσι και της Διναμό Μόσχας στην οποία πήγε τελικά το 2012.

Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς-Φάση Γ: Η ολοκλήρωση

Τον Απρίλιο του 2013, σε ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι, ο Σουάρες δάγκωσε τον Ιβάνοβιτς.

Στις 11/2 η Τσέλσι αντιμετώπισε την Έβερτον και ο Ιβάνοβιτς έκανε στον Μακάρθι αυτό:

Λοιπόν;

Αμφιβάλλεις ακόμα;

Τα καλύτερα του Contra.gr

Οι 20 photos της αγωνιστικής που δεν πρέπει να χάσετε

Τσάρλυ: Μόνο ο Χάρα χειρότερος του "Σάλπι"

Συγκλόνισε ο Ζλάταν

Για περισσότερα βαμπίρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK