Για αθλητικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ

Ο Ζοάν Λαπόρτα στην παρουσίαση του ως υποψήφιος πρόεδρος στην Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε πως σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, ο Ερίκ Αμπιντάλ θα λάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Για αθλητικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ

Ο Ζοάν είναι υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των προσεχών εκλογών (19/7) και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ τάσσεται στο πλευρό του.

Ο Γάλλος αμυντικός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του Λαπόρτα, με τον πρώην πρόεδρο των "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνει πως σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, ο Αμπιντάλ θα είναι ο καινούργιος αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

Για μένα η Μπαρτσελόνα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Είμαι ενθουσιασμένος με το σχέδιο του κυρίου Λαπόρτα για το σύλλογο και έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη ως νέος αθλητικός διευθυντής. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει απόλυτα κι έχουμε το ίδιο όραμα για την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε εκ νέου έμφαση στις ακαδημίες, δήλωσε ο πρώην διεθνής μπακ.

Από την πλευρά του ο Λαπόρτα εκθείασε τον Αμπιντάλ, χαρακτηρίζοντας τον, "ήρωα": "Ήταν ένας από τους ήρωες μας για όλα αυτά που κατέκτησε και για την ενέργεια που μεταδίδει σε όλους μας".

 

 

Οικονομία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σπίτια και αυτοκίνητα και με την απόδειξη του καφέ

Την παροχή κινήτρων προς τους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Λοταρία και για τις αποδείξεις του 2016 ασχέτως τού πότε θα εφαρμοστεί το πλαστικό χρήμα

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ