Μαρτίνο: "Καθίσαμε πίσω για 20 λεπτά"

Ο Χεράρδο Μαρτίνο παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο του clásico παρά το γεγονός ότι "δεν θέλαμε να δώσουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Ρεάλ".

Μαρτίνο: "Καθίσαμε πίσω για 20 λεπτά"

Αρχικά o κόουτς των "μπλαουγκράνα" μίλησε για την τακτική του: "Το πλάνο προέβλεπε εναλλαγή θέσεων του Σεσκ και του Μέσι, πότε στα πλάγια και πότε στον άξονα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θέλαμε να δώσουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Ρεάλ, αλλά καθίσαμε πολύ πίσω για 20 λεπτά. Είναι αλήθεια ότι όταν μένεις πίσω, σε βοηθά να χτυπήσεις στην αντεπίθεση".

Στη συνέχεια ο Χεράρδο Μαρτίνο ήταν σαφής: "Δεν σκοπεύω να μιλήσω για το διαιτητή ή για τις δηλώσεις του Αντσελότι σχετικά με αυτόν".

Ερωτηθείς για την αντικατάσταση του Ινιέστα με τον Σονγκ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα απάντησε: "Ήταν μία αμυντική αλλαγή. Αν χρειαστεί θα το ξανακάνω, προκειμένου να νικήσουμε".

Τέλος σχολίασε το τρομερό γκολ του Σάντσες: "Δεν έχω προσφέρει κάτι που θα μπορούσε να τονώσει την αυτοπεποίθηση του Αλέξις. Οι μεγάλοι παίκτες είναι μεγάλοι παίκτες. Τον χρησιμοποιώ στη θέση που θεωρώ ότι αποδίδει καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK