Μέσι: "Ποτέ σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο"

Κατηγορηματικός ήταν ο Λιονέλ Μέσι όσον αφορά το μέλλον του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό μέσο, ο Αργεντινός τόνισε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο, ενώ μίλησε και για τους Σουάρες, Νεϊμάρ, αλλά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέσι: "Ποτέ σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο"

"Δεν θα παίξω ποτέ σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, έπειτα θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου στην Αργεντινή. Μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά τώρα θέλω να παραμείνω εδώ", δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του στο "France Football".

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τώρα και αν θεωρεί πως είναι καλύτερα σε σύγκριση με τις περασμένες χρονιές: "Είμαι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Το 2013 και το 2014 είχα τραυματισμούς. Τώρα πιστεύω ότι επέστρεψα στο επίπεδο που ήμουν τρία με τέσσερα χρόνια πριν".

Για την τριπλέτα που συνθέτει στη Μπαρτσελόνα μαζί με τους Νεϊμάρ και Σουάρες: "Όταν η σχέση στα αποδυτήρια δεν είναι καλή, είναι δύσκολο να κατακτήσεις τίτλους. Είναι φυσικό να υπάρχουν καλές σχέσεις με τους Νεϊμάρ και Σουάρες.

Ο Νεϊμάρ μία ημέρα θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα επειδή έχει ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρει".

Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Είμαστε αντίπαλοι, αλλά υπήρχε πάντα σεβασμός μεταξύ μας και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός. Άξιζε τις δύο τελευταίες Χρυσές Μπάλες που πήρε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK