Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Κουαδράδο

Η υπόθεση του Κουαδράδο είναι δύσκολη, ωστόσο στην Μπαρτσελόνα πιστεύουν πως η πρόθεση του παίκτη να μετακομίσει στην Βαρκελώνη θα είναι αποφασιστικός παράγοντας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αυξάνονται συνεχώς ωστόσο οι μνηστήρες του Κολομβιανού. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις.

Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Κουαδράδο

Ο Γκιγιέρμο Κουαδράδο επιθυμεί την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να ξεπεραστεί μια σειρά από εμπόδια που έχουν προκύψει. Οι εμφανίσεις του Κολομβιανού στο φετινό Μουντιάλ έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές του παίκτη ανεβάζοντας απότομα τόσο το κασέ του, όσο και τον αριθμό των συλλόγων που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους "μνηστήρες" για την απόκτηση του παίκτη.

Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Κουαδράδο

Αυτό είναι ένα προσύμφωνο που είχε υπογραφεί πριν καιρό ανάμεσα στον Κουαδράδο και την Μπαρτσελόνα. Το συγκεκριμένο επιχείρημα, αν και ενισχύει τη θέση των Καταλανών στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δεν φαίνεται να πείθει την τωρινή ομάδα του Κολομβιανού, την Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Κουαδράδο σε οποιαδήποτε τιμή. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα ντε λα Βάγιε, έχει δεσμευτεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τον παίκτη, βλέποντας όμως το έντονο ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων γνωρίζει πως αυτό είναι σχεδόν αδύνατο.

Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Κουαδράδο

Πολλοί οι μνηστήρες

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτησή του,όμως η οικονομική της κατάσταση δεν της επιτρέπει να κάνει προσφορά αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα.

Η Ρόμα έχει κάνει και αυτή ένα διερευνητικό έλεγχο.

Η Άρσεναλ ήταν η πρώτη ομάδα που κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους είκοσι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, η Φιορεντίνα όμως αξιώνει παραπάνω για τον Κολομβιανό, ο οποίος έχει δηλώσει ότι μετά το ιταλικό πρωτάθλημα θα ήθελε να δοκιμαστεί στην ισπανική πριμέρα.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν ότι εφόσον ο Φαν Χααλ δώσει το πράσινο φως, θα καταθέσουν μια αρκετά δελεαστική πρόταση, καλύτερη της Άρσεναλ.

Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Κουαδράδο

Η Μπάγερν Μονάχου ,τέλος, ήταν από τις πρώτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο η επιλογή του ακόμα αξιολογείται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους συνεργάτες του.

Ο ατζέντης του Κολομβιανού έχει μεταβεί στη Βαρκελώνη τουλάχιστον δυο-τρεις φορές προκειμένου να συζητήσει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει ο Κουαδράδο να γίνει παίκτης της Μπάρτσα από την επόμενη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, η Φιορεντίνα δεν θα δεχτεί προσφορά λιγότερη των τριάντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε ελπίζει από τη μεριά του, στην ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς στο πρόσωπο του Κουαδράδο βλέπει έναν παίκτη με τρομερή φυσική κατάσταση που θα προσφέρει δύναμη και ταχύτητα στην δεξιά πλευρά.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι για να τον αποκτήσει η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα απ'ότι είχε αρχικά προβλέψει. Σύμφωνα όμως με το πρωτοσέλιδο της καταλανικής "Sport", ο παίκτης βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα:

Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Κουαδράδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK