Μπερτομέου: "Θα πολεμήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ"

H νέα τηλεοπτική συμφωνία που υπέγραψαν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (ύψους 5,1 δισεκατομμυρίων λιρών) ουδόλως τρομάζει την ισπανική Λίγκα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Γιόζεπ Μπερτομέου.

Μπερτομέου: "Θα πολεμήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε στο BBC για το θέμα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Πριμέρα θα καταφέρει να αντέξει αλλά και να πολεμήσει το αγγλικό πρωτάθλημα με τις δικές της δυνάμεις.

"Θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημά μας. Είναι αλήθεια ότι το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο αυτή τη στιγμή όχι μόνο από αγωνιστική αλλά και από οικονομική άποψη.

Το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι κάτι που οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές λίγκες θα πρέπει να ακολουθήσουν. Αλλά καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν έχει τα εισοδήματα της Μπαρτσελόνα" τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των "μπλαουγκράνα" που πρόσφατα επανεκλέθηκε στη θέση του.

Στο τέλος δε συμπλήρωσε: "Η Μπαρτσελόνα θα παραμείνει ανταγωνιστική. Εχουμε μπροστά μας έξι τρόπαια να κατακτήσουμε. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και εφέτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK