Πικέ: "Δεν έχει σημασία η κατοχή"

Υπερβολική χαρακτήρισε τη συζήτηση που έγινε γύρω από το ζήτημα κατοχής της μπάλας από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως είναι η μοναδική ομάδα που παρά το γεγονός πως κερδίζει με 4-0, μια μερίδα κόσμου ακόμα παραπονιέται.

Πικέ: "Δεν έχει σημασία η κατοχή"

Ο Ζεράρδ Πικέ εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της ομάδας από τα μίντια, επισημαίνοντας πως είναι άδικο οι "μπλαουγκράνα" να κερδίζουν με 4-0 και να γίνεται συζήτηση για την κατοχή της μπάλας.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να πέρασε με 4-0 από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως, έχασε ένα ρεκόρ που διατηρούσε για χρόνια. Για πρώτη φορά μετά από περίπου 5,5 έτη οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν ούτε το 50% στην κατοχή μπάλας.

Ο άσος των Καταλανών τόνισε για το εν λόγω γεγονός: "Δίνουν πολύ σημασία. Είμαστε η μοναδική ομάδα που κερδίζουμε με 4-0 και συζητιέται το αν κερδίσαμε ή χάσαμε την κατοχή. Ένα στατιστικό που δεν έχει τόση σημασία όση του δίνουν τα μέσα ενημέρωσης".

Στη συνέχεια ωστόσο αναγνώρισε πως σκοπός της ομάδας δεν είναι μόνο να κερδίζει αλλά να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. "Έτσι είναι η ομάδα. Ξέρουμε πως δουλεύει. Όταν κερδίζεις πρέπει να παίζεις και καλά. Είμαστε σε έναν σύλλογο που πάντα αυτό ήθελε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK