Πικέ και Σακίρα βοηθούν την Μπαρτσελόνα να κρατήσει τον Μέσι

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πικέ και τη Σακίρα θα πρέπει να πουν τόσο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όσο και ο κόσμος, καθώς μέσω αυτών η ομάδα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Λιονέλ Μέσι προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Πικέ και Σακίρα βοηθούν την Μπαρτσελόνα να κρατήσει τον Μέσι

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» και η διάσημη τραγουδίστρια συνέβαλαν μέσω των γνωριμιών τους προκειμένου να κλείσει η Μπαρτσελόνα μια τεράστια χορηγία με την ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών αγορων «Rakuten», η οποία θα αποφέρει στα ταμεία του συλλόγου περισσότερα από 220 εκ. ευρώ μέσα σε 4 χρόνια.

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να διαπραγματευτεί τον προσεχή Δεκέμβριο το νέο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και οι απαιτήσεις του είναι αισθητά αυξημένες συγκριτικά με ό,τι λαμβάνει μέχρι σήμερα. Το πρόβλημα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι Καταλανοί έχει να κάνει με το καταστατικό της ομάδας, το οποίο προβλέπει ότι δεν πρέπει να ξοδεύονται σε μισθούς ποσό μεγαλύτερο από το 70% των εσόδων.

Με τα σημερινά δεδομένα, για την παραμονή των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια, απαιτείται ένα ποσό για τους μισθούς που θα αγγίξει το 73% των εσόδων. Έτσι ήταν απαραίτητο να υπάρξει ραγδαία αύξηση στα έσοδα, με τη «Rakuten» να την καθιστά πλέον εφικτή.

Πικέ και Σακίρα βοηθούν την Μπαρτσελόνα να κρατήσει τον Μέσι
© AFP/GETTY IMAGES

Έτσι δεν αποκλείεται ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπάρτσα να πει το πολυπόθητο «ναι», από τη στιγμή που οι απαιτήσεις του θα ικανοποιηθούν και προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ασύλληπτη χορηγία για την Μπαρτσελόνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK