Πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Θέμα ωρών θεωρείται στη Βαρκελώνη η ανακοίνωση απόκτησης του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα "Sport", εκπρόσωπος των πρωταθλητών Ισπανίας βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία όχι για να διαπραγματευτεί, αφού αυτό έχει ήδη συμβεί, αλλά για να κλείσει τη συμφωνία με τη Σάντος.

Πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Την αποστολή έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Ραούλ Σανλεΐ, στενός συνεργάτης του προέδρου Ροσέλ, ο οποίος θα έχει μια σειρά επαφών με τους ανθρώπους του συλλόγου από το Σάο Πάουλο προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεγάλης μεταγραφής. Θεωρείται άνθρωπος κλειδί, μια και είναι ειδικός σε τέτοιους χειρισμούς

Δεν αποκλείεται, κατά τις ίδιες πηγές, ο 21χρονος άσος να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εξηγώντας τους λόγους που προτίμησε να μεταγραφεί στους "μπλαουγκράνα". Πιθανόν δε θα αγωνιστεί για τελευταία φορά επί βραζιλιάνικου εδάφους την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κορίνθιανς.

Την επικείμενη απόκτηση του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη την παρουσιάζουν ως μια τεράστια νίκη επί της Ρεάλ, η οποία επίσης τον διεκδικούσε. Η "βασίλισσα" είχε κάνει κάποιες απόπειρες να τον κάνει δικό της, αλλά στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχασε έδαφος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK