Πρόταση 88 εκ. ευρώ στη Λίβερπουλ για Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/7) στο Λονδίνο μεταξύ εκπροσώπων της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα για το θέμα του Λουίς Σουάρες, έγινε γνωστό ότι οι Καταλανοί προσφέρουν 88.000.000 ευρώ για τον Ουρουγουανό στους "κόκκινους".

Πρόταση 88 εκ. ευρώ στη Λίβερπουλ για Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Αποφασισμένη είναι η Μπαρτσελόνα να αγοράσει τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ αψηφώντας την τιμωρία του Ουρουγουανού επιθετικού για το δάγκωμα στον Κιελίνι που του επέφερε τιμωρία 9 αγωνιστικών με την εθνική του και 4 μήνες αποκλεισμού από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης μεταξύ εκπροσώπων των δύο συλλόγων, προέκυψε πρόταση των "μπλαουγκράνα" προς τους "κόκκινους" ύψους 88.000.000 ευρώ.

Οι ομάδες δείχνουν διάθεση να τα βρουν και όπως είπε και στέλεχος της Λίβερπουλ "οι συνομιλίες ήταν παραγωγικές. Υπήρχαν λογικές προσδοκίες και στις δύο πλευρές και θα υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις για να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί από τώρα".

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί ή να πάρει στο "Άνφιλντ" μαζί με χρήματα και τον Αλέξις Σάντσες της Μπαρτσελόνα, αν και ο Χιλιανός επιθετικός μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει "ζεστός" να μετακομίσει στο Λίβερπουλ.

Διαβάστε ακόμη

Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για Σουάρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK