Πέφτει η Έλτσε για χρέη, επωφελείται η Εϊμπάρ

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η Έλτσε υποβιβάζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, για καθυστέρηση αποπληρωμής χρεών, απόφαση που κρατάει την Εϊμπάρ στην Primera Division.

Πέφτει η Έλτσε για χρέη, επωφελείται η Εϊμπάρ

Το μονομελές πειθαρχικό σώμα της ισπανικής λίγκα και δη ο Μανουέλ Ριβέρο, δεν έκανε δεκτή την έφεση της Έλτσε, κάτι που σημαίνει πως υποβιβάζεται στην Segunda Division. Αυτομάτως η υποβιβασθείσα Εϊμπάρ επωφελείται από αυτή την εξέλιξη και εν τέλει παραμένει στην Primera Division.

Τα χρέη της Έλτσε προς την ισπανική Εφορία ήταν ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση και παρά τα όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ομάδας Χουάν Ανγκουίθ, πως έχουν πληρωθεί κάποιες δόσεις και έχει επέλθει συμφωνία με το σώμα της Εφορίας για την σταδιακή αποπληρωμή του χρέους, η απόφαση είναι ειλημμένη.

Viral ΒΙΝΤΕΟ

Το εξόφθαλμο λάθος στους 'Δυο Ξένους' που εντοπίσαμε 17 χρόνια μετά

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την αγαπημένη σειρά του MEGA που καταδεικνύει ένα τραγικό λάθος. Τι κι αν έχουμε δει κάθε επεισόδιο της δεκάδες φορές, αυτό το λάθος δεν το είχαμε εντοπίσει μέχρι σήμερα (vid)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ