Η απίστευτη επέμβαση του Καρνέζη στον Μέσι

Ο Ορέστης Καρνέζης αναδείχθηκε MVP στη νίκη της Γρανάδα με την Μπαρτσελόνα χάρη σε επεμβάσεις όπως αυτή στην εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι στο 2ο ημίχρονο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας πέταξε στο "παραθυράκι" του κι έδιωξε την μπάλα, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του.

Η απίστευτη επέμβαση του Καρνέζη στον Μέσι

Ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του κόσμου για το 2014, ο Αργεντινός των 19 τερμάτων το νέο έτος, εκ των οποίων τα 17 στην Primera Division, έστησε την μπάλα έξω από την περιοχή του Καρνέζη και αριστερά.

Ο 26χρονος επιθετικός πήρε φόρα και επιχείρησε να νικήσει τον διεθνή άσο στην δεξιά γωνία του. Η μπάλα πήρε τροχιά για τα δίχτυα, αλλά ο Καρνέζης πήδηξε άμεσα και αποσόβησε τη βέβαιη παραβίαση.

Στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα έφτασε στον Πέδρο, ο οποίος από πολύ κοντινή θέση σούταρε και είδε τον Έλληνα τερματοφύλακα όχι απλώς να σώζει, αλλά και με "Ολύμπια" ψυχραιμία να μπλοκάρει.

Ακολούθησε σωρεία επεμβάσεων σε προσπάθειες των "μπλαουγκράνα", κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στη 2η συμμετοχή του στην Primera Division με τη φανέλα της Γρανάδα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Καρνέζης στερεί τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK