Αποθέωση Μπέκαμ για Ζιντάν: Αν όχι αυτός, ποιος;

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στάθηκε στο πλευρό του Ζινεντίν Ζιντάν και τον χαρακτήρισε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.

Αποθέωση Μπέκαμ για Ζιντάν: Αν όχι αυτός, ποιος;
Ζιντάν Μπέκαμ

Η ανέλιξη του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. "Zinterim Zidane", ήταν το λογοπαίγνιο που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο διαδίκτυο για να καυτηριαστεί η απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ να δώσει το χρίσμα της διαδοχής του Ράφα Μπενίτεθ στον 43χρονο Γάλλο, από τον οποίο -αλήθεια είναι ότι- λείπουν οι προπονητικές παραστάσεις. Μήπως όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα το ίδιο άγουρος δεν ήταν;

Εκείνος που έσπευσε να υπερασπιστεί την επιλογή ήταν ο επί μία 3ετία συμπαίκτης του στη "βασίλισσα", Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Χωρίς ν' αναφέρει το όνομά του, αλλά συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία που οι δυο τους πανηγυρίζουν, ο Άγγλος σταρ έγραψε: " Μπορούσε να γίνει καλύτερο από αυτό; Ένας άνδρας που ήταν ο καλύτερος στο άθλημα που όλοι μας αγαπάμε αναλαμβάνει ένα σύλλογο που προσωπικά εγώ και πολλοί περισσότεροι λατρεύουν.

Κάποιος με καθοδήγηση, πάθος, ο οποίος δεν αποδέχεται την αποτυχία σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αναλαμβάνοντας από έναν προπονητή που έχει τεράστια εμπειρία και τυγχάνει σεβασμού στο ποδόσφαιρο, αλλά αναλαμβάνοντας μια δουλειά που θα την απολαύσει. Ο καλύτερος για τη δουλειά".

Φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν... βροχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και επίσημα τέλος ο Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK