Φτιάχνει μουσείο για... τον εαυτό του ο Ρονάλντο

Ένα μουσείο αφιερωμένο στον... εαυτό του ετοιμάζεται να χτίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέρα, αναλαμβάνοντας προσωπικά όλα τα έξοδα της ανέγερσης, σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Φτιάχνει μουσείο για... τον εαυτό του ο Ρονάλντο

Όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα "Diario de Noticias", ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες ανέγερσης μουσείου, το οποίο θα είναι αφιερωμένο... στον ίδιο και στα κατορθώματά του.

Το μουσείο θα βρίσκεται στην πόλη Φούνσαλ στη Μαδέρα κοντά στο λιμάνι, ενώ οι όποιες διαδικασίες έχουν ξεκινήσει κάτω από άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, η πρωτοβουλία ανήκει στον ίδιο τον Κριστιάνο και την μητέρα του, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης μάλιστα να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα έξοδα για την ανέγερσή του.

Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2014 και άμεσα θα ανοίξουν οι πόρτες του για το κοινό, εάν τελικά ισχύουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία. Στο Μουσείο θα περιέχονται φωτογραφίες του Πορτογάλου, μπάλες από σημαντικούς αγώνες, Τρόπαια καθώς και ποδοσφαιρικές εμφανίσεις από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Κριστιάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK